Dybet

 

Kort-roman og frilæsning

Alinea 2018

Illustrationer af Lars Vegas-Nielsen

 

Astrid er fjorten år og hendes far er lige blevet løsladt efter fem år i fængsel. Nu skal hun og lillebroren på tvungen sommerferie med den far, hun har savnet men næsten ikke kan huske og som hun overhovedet ikke ved, om hun kan stole på.

 

Det er en velskrevet og meget rørende historie om svigt, ansvar og om at læse sin far at kende igen.”

 -Stine Bille, Lektør.

 

Køb bogen

Lån bogen

 

 

På kanten

kort-roman og frilæsning

Alinea 2017

Illustreret af Halfdan Pisket

På kanten er en fortælling om Bjarke, der for nylig har mistet sin far. Hans venskab med kammeraterne Jakob og Bjarke sættes på en alvorlig prøve på en kold oktoberdag ved havet i den lille by i udkanten af Danmark, hvor de bor.

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    Det er på alle måder en gribende fortælling om tab, sorg og venskab skrevet i et smukt, elegant sprog … Anbefales på det allervarmeste!” 

 –Tove Staugaard, Folkeskolen.dk

Helt usædvanligt med en bog, som er så læseteknisk let og samtidig så alvorlig og indholdsmættet – både i ydre dramatik og indre spænding. …Der findes faktisk ikke andre bøger for de 12-14-årige, som i indhold, opbygning og sprogtone minder om denne.

 -Jesper Holtoug, lektør.

Køb bogen

Lån bogen

Blå vrede

 

Ungdomsroman

Gyldendal 2014

 

Malik er flygtningebarn fra Afghanistan. Han bor på asylcenter og er god til fodbold, han spiller for at gøre sin dræbte bror ære. Men Abdi, en anden dreng på centret gør hans liv surt og en dag går det helt galt, så galt, at Malik ikke ser anden udvej end at flygte fra centret. Heldigvis kender han en afghansk pige som bor hos sine plejeforældre. Måske vil hun hjælpe med at skjule ham?

 

Sissel Bergfjord formår … at give liv til sin jeg-fortæller, så man fornemmer hans fysiske tilstedeværelse på siderne, og det er et lille kunststykke i sig selv.”

-Merete Reinholdt, Berlingske Tidende

 

“Så tyst og sigende er Bergfjord´s realisme”

Kamilla Löfstrøm, Information

 

Køb bogen

Lån bogen

 

 

 

 

 

 

 

Fuck det´nok

 

Billedbog for børn og unge

Jensen og Dalgaard 2014

En grotekst og humoristisk billedbog på rim om forældre, der er helt ude af stand til at tage sig af deres børn. Hvad mener du for eksempel om Noas far, der kun kan rise, aldrig rose, selvom han selv har huset fuld at tanketorsk på tilbud og har et opfindergeni af en søn? Eller Lindas labre single-mor, som stjæler meloner og smider Linda ud af lejligheden, hver gang hun har herrebesøg!

 

Køb bogen

Lån bogen